3 tips van interieurstylist &suus


Zo maak je van jouw huis je thuis

Wie er woont in een huis, dat mag je best zien. Het geeft karakter. Styliste Suzanne, eigenaar van &SUUS Interieur Advies en Styling, weet als geen ander hoe je dat doet: van een huis je thuis maken. Doe inspiratie op voor de kamers in je huis!

 

Tip 1 

Plek voor de dingen waar je blij van wordt


Wat is er fijner dan in slaap vallen in een lichte, natuurlijke omgeving. Daarom heeft mijn slaapkamer veel natuurlijke elementen. Ook op de Stylepads laat ik dat met een groene print terugkomen. En aan de buttons hang ik mijn verzameling tasjes. Bij het ontwaken de dingen zien waar je happy van wordt, dát is een goede start.

Tip 2 

Spelen met foto's en kleur


Persoonlijkheid en eigenheid zijn belangrijke uitgangspunten in het interieur van Suzanne. Een mooie plek om dat te laten zien is op de muur van de woonkamer. “De wand met Stylepads schakelt het zitgedeelte en het eetgedeelte aaneen. Met een persoonlijke foto erin. En de prachtige tinten uit dat beeld laat ik terugkomen in de materialen eromheen. Zo heb ik een heel eigen, unieke oplossing voor de lange wand in de woonkamer.”

Tip 3

Geef ruimte aan je persoonlijkheid

 

“Ik houd van grote statements. Aan de lege wand in mijn werkkamer vormen de Stylepads zo samen een functionele oplossing. Met ruimte voor kleurstaaltjes, visitekaartjes en knipsels. Als uitgangspunt heb ik voor een foto gekozen die ik zelf heb gemaakt. Daar heb ik kleuren en texturen aan toegevoegd die hierbij passen. Het is een echt &Suus wandmeubel geworden!”

Jouw wand, jouw stijl

 

Laat je inspireren door onze collectie en maak je wand persoonlijk met Dock Four Stylepads.

Dock Four, co-created by you.