• Functioneel én decoratief
  • Helemaal zelf samen te stellen
  • Binnen 15 werkdagen geleverd
  • Persoonlijk en uniek
close
Blijf ingelogd

EEN MIX VAN SFEER EN FUNCTIE IN DE SLAAPKAMER

 

@KEEELY91

 

“Samen zorgen de Stylepads voor een warme en zachte uitstraling” - @Keeelly91Kelly (27) is interieurblogger met groene vingers en woont samen met haar partner Patrick. Hun slaapkamermuur krijgt met Dock Four Stylepads een mix van sfeer en functie.

 

Inspiratie door onze vakantie 

 

“De foto van een hert, die mijn vriend en ik maakten op vakantie in Frankrijk, was het uitgangspunt voor de Dock Four Stylepads. Deze foto past namelijk helemaal bij de stijl van onze slaapkamer. De foto kon ik op verschillende materialen printen, bijvoorbeeld canvas, metaal of hout. Ik heb gekozen voor een rustige variant, op MDF.

De kleuren in de foto zijn de basis voor de andere twee Stylepads. De Lochness-stylepad met een leuk doorgestikt patroon en de Coconut. Samen zorgen de Stylepads voor een warme en zachte uitstraling.”

 

Niet alleen mooi maar ook functioneel 

 

“Sfeer gecombineerd met plek voor kleding, accessoires én plantjes”

 

Om de ruimte van mijn slaapkamer zo goed mogelijk te benutten heb ik er voor gekozen om de twee functionals die op de foto hiernaast te zien zijn te gebruiken.

Zo heb ik aan de ene kant gebruikt gemaakt van de Hanging Shelve met ''army green'' canvas banden om mijn accessoires en planten op een mooie manier neer te kunnen zetten. Op de andere Stylepad heb ik buttons laten plaatsen om mijn sieraden en kledingstukken op te kunnen hangen. Nu slingeren mijn spullen niet meer rond maar kan ik deze netjes opbergen. 

De wand van @Keeelly91 als uitgangspunt voor jouw creatie?

Dock Four Stylepads zijn verkrijgbaar in veel verschillende materialen, functionaliteiten en formaten. Liever je eigen creatie ontwerpen dat kan in onze configurator. Klik op de link hieronder om de wand van onze interieurblogger Kelly te openen. 

 

 

Ontwerp Kelly